0:00 / 0:00

Van dressing tot totaalinterieur...



Verfijning, raffinement en esthetiek dat is wat onze klanten ambiëren. Zowel voor de totaalinrichting van uw woning als voor aparte ruimtes staat Obumex voor u klaar.
Wij realiseren op basis van ontwerpen van uw architect of met ons ontwerpteam uw stoutste dromen. Door onze brede ervaring zijn wij vertrouwd om met externe architecten nauw samen te werken.

Een sterk gepersonaliseerde ambiance

Het is een kunst om alles in uw interieur op elkaar af te stemmen. Licht, meubilair, vloeren en wanden dragen ertoe bij dat uw woning drager is van een sterk gepersonaliseerde ambiance. Hier etaleert Obumex zijn brede ervaring.

De sfeer die bij u past

Of het nu gaat om de combinatie van staal en hout, licht en donker, in elk interieur ontwerpt Obumex een sfeer die bij u past.

Een huiselijk gevoel

Obumex interieurs herkent u aan een stijl van verfijnde elegantie en duurzaamheid. Het vakkundige toepassen van juist geselecteerde materialen in uw interieur, zal u decennialang blijven inspireren.

An inviting sense of calm…

De materialen in dit project komen volledig tot hun recht en ondersteunen de strakke vormen van hangkasten met linnenstructuur tegen de wand bezet met Emperador natuursteen. Het tablet van gepatineerde tin en de kastfronten in Mortex roepen kalme rust op.

Art meets architecture

Hedendaagse kunst en architectuur gaan in dit concept een spannende dialoog aan. Elk meubel en kunstwerk heeft er zijn plaats. Een energieke symbiose tussen kleur en ruimtes zonder weerga.

Inventieve geometrie

In het midden van de ruimte richt de bibliotheek zich op als de ruggengraat van de woning. De open structuur, gekenmerkt door volheid en leegte, bestaat uit twee delen en verbindt twee open niveaus. Architectuur met een duidelijke metaforische bijklank! De keuken is opgebouwd rond drie materialen: zwarte gelakte eik, met micropareltjes behandelde inox en zwart graniet uit Zimbabwe.

Ism architect Olivier Dwek

Rust in London

Deze woning bezit authentieke grandeur met wereldse en kosmopolitische uitstraling. Rust en gezelligheid zijn er troef. De meubels hebben een sobere lijn en een evenwichtig kleurenpallet.

Laat je inspireren in één
van onze showrooms.

Toon alle showrooms